Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Summer School van Ask Direct nieuw internationaal topevent

17 juni 2016

Hoe krijgt fondsenwerving in de toekomst zijn vorm?  En hoe leveren jij en ik daar een positieve bijdrage aan? Krijg antwoord op Summer School.

door Redactie Vf

Hoe krijgt fondsenwerving in de toekomst zijn vorm?  En hoe leveren jij en ik daar een positieve bijdrage aan? Dat zijn vragen waar internationale topsprekers als Tom Ahern, Ken Burnett, Alan Clayton, Rory Green, Mark Phillips en Simone Joyaux antwoord op geven tijdens de ‘Give Long and Prosper’ Summer School in Dublin.

Een nieuw tweedaags internationaal fondsenwervingsevent dat wordt georganiseerd door de fondsenwervers van AskDirect. Het draait dit event om ideeën delen, maar vooral wil de organisatie zich onderscheiden door ‘energetic discussion’, ‘lively debate en ‘mind-blowing’ workshops.

Aan de omgeving zal het in ieder geval niet liggen, de Summer School vindt plaats op het prachtige Trinity College in Dublin. Ben jij er klaar voor om 2 dagen – 1 en 2 september 2016 –  te leren van je internationale collega´s? Dan mogen de kosten je er niet van weerhouden om nu meteen in te schrijven; een ticket voor het event kost 

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close