Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Joris Eekhout stopt als directeur van VSO Nederland

19 mei 2016

Joris Eekhout gaat weg als directeur van VSO Nederland. Hij treedt per 1 september af. ZIjn opvolger is momenteel nog niet bekend. Binnenkort wordt daarvoor een vacature online gezet op de website van VSO Nederland. 

door Redactie Vf

Eekhout geeft aan zijn functie met veel plezier te hebben vervuld. Hij was 25 jaar in dienst bij VSO Nederland en dankt de bevlogen betrokkenen en medewerkers voor de fijne tijd. "Met die betrokkenheid prijs ik me zeer gelukkig." 

Waarom stoppen?
Eekhout heeft het belang van de organisaiei vooropgesteld in zijn besluit om het stokje over te dragen. "Vernieuwing in leiderschap is soms heel verstandig. We hebben de afgelopen jaren al heel goede stappen vooruit gezet; die dynamiek van verandering en vooruitgang moeten we vasthouden. Een nieuwe kijk kan de organisatie daarbij nóg verder helpen."

Major Donors
Eekhout blijft echter verbonden aan VSO.  "Ik ben blij dat ik mijn kennis, ervaring en expertise kan blijven inzetten voor onze organisatie. Ik blijf actief als fondsenwerver Major Donors; een prachtige en waardevolle taak. "

Ook gaat hij het aankomende jaar een sportieve invulling geven. Eind 2016 doe Eekhout mee aan de VSO Himalaya Challenge, een intensieve sponsortocht door de bergen.Wie wil, kan Eekhout sponsoren. "Elke bijdrage is welkom en komt ten goede aan ons Sister 4 Sister project in Nepal."

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close