Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

BN´ers bijten zich vast in heftige obstacle run voor KNGF Geleidehonden

19 mei 2016

BN'ers Airen Mylene, Kees van der Spek, Jim Bakkum, Leontien van Moorsel en Frans Duijts gaan samen met een vriend, vriendin of familielid de sportieve uitdaging aan om voor KNGF Geleidehonden mee te doen aan een heftig obstacle run parcours. De race wordt uitgezonden op SBS6. 

door Redactie Vf

Met hun inzet roepen zij op om de opleiding van geleidehonden te steunen. De race staat symbool voor de hindernissen die mensen met een visuele, lichamelijke of psychische beperking elke dag met hulp van hun geleidehond overwinnen.  

Mud Masters VIPS: helden over de hindernis

Met het programma Mud Masters VIPS: helden over de hindernis vraagt KNGF Geleidehonden niet alleen financiële steun voor de opleiding van de honden. Het draait ook om meer begrip voor de positie van mensen met een beperking, waarbij de betekenisvolle rol van de geleidehond duidelijk wordt getoond. 

Ellen Greve, directeur KNGF Geleidehonden, lichtte dit  toe: ´Nederland telt ongeveer 2 miljoen mensen die een beperking ervaren in activiteiten op het gebied van horen, zien of mobiliteit. Mensen zonder beperking staan vaak niet stil bij de dagelijkse hindernissen waar mensen met een beperking tegenaan lopen.'

Multimedia

Vanaf vandaag roepen de BN´ers op om hen te sponsoren. Met foto´s en video´s delen zij hun trainingsmomenten en vragen zij om steun ten behoeve van de opleiding van meer geleidehonden. 
Hoe het de BN'ers  vergaat in de race, is woensdag 13 juli om 20.30 uur te zien in Mud Masters VIPS: helden over de hindernis bij SBS6.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close