Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Online cursus fondsenwerving VSBfonds en 3F-Academy

4 mei 2016

Hoe vind ik financiering voor mijn project? Hoe moet ik een aanvraag indienen bij een fonds? Welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag? Het VSBfonds en 3F-Academy zetten het op een rijtje in een handige online cursus fondsenwerving.

door Redactie Vf

De cursus helpt de beginnende fondsenwerver op weg bij het vinden van financiering van een project. "Of u vrijwilliger bent of penningmeester, werkzaam bent in een professionele organisatie of enthousiast meedoet in uw buurt, iedereen wil weten hoe fondsenwerving een succes wordt," aldus het VSBfonds. 

De gratis cursus is gemaakt in samenwerking met de 3F-Academy en bestaat uit 7 lessen: een korte videoinstructie en een theoriegedeelte met tekst en toetsen. 

Klik hier om je verder te informeren over de cursus!

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close