Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Bekende artiesten nemen 'Iedereen is van de wereld' op voor goede doel

3 mei 2016

Thé Lau's 'Iedereen is van de wereld' krijgt een nieuw leven ingeblazen. Voor het goede doel: noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd en aandacht voor de Nacht van de Vluchteling.

door Redactie Vf

Het initiatief voor de actie kwam van actrice/zangeres Hadewych Minis, die graag een bijdrage wilde leveren aan de vluchtelingenhulp. Samen met Stichting Vluchteling en Marijke Lau, de weduwe van de frontman van The Scene, werd het project opgezet. 

Logisch
De keuze van het nummer is volgens de Stichting VLuchteling een logische:  "In ons eigen kleine landje zijn er volop popklassiekers gemaakt. 'Iedereen Is Van De Wereld' van The Scene is één van de aller grootste. De boodschap van 'Iedereen Is Van De Wereld' is universeel, het verbroedert en roept op tot solidariteit. " 

Thé Lau, die vorig jaar overleed aan kanker, is zelf ook te horen op de single, de eerste regel is van zijn stem. Veertien andere artiesten, waaronder Claudia de Breij,  Typhoon, Paskal Jakobsen, Iris Kroes, Angela Groothuizen, Aïscha Traïda, Barbara Straathof en Barry Hay - vullen hem aan. 

iTunes

Het nummer is 25 mei beschikbaar via iTunes. De opbrengst gaat via stichting Vluchteling naar de noodhulp voor de 60 miljoen vluchtelingen wereldwijd.
Op 18 juni speelt een deel van de artiesten onder begeleiding van de overgebleven leden van The Scene het nummer live bij de Cruise Terminal in Rotterdam, als aftrap van de Nacht van de Vluchteling.

Luister in onderstaande video naar het origineel van Thé Lau

Kijk hier naar de steunbetuiging van Typhoon

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close