Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Tineke Schouten ambassadeur van ALS City Walk

2 mei 2016

De bekende cabaretière en comédienne Tineke Schouten gaat zich inzetten als ambassadeur voor de ALS City Walk

door Redactie Vf

De geboren en getogen Utrechtse twijfelde geen moment toen zij gevraagd werd om ambassadeur van dit evenement te worden: “Jaren geleden is een bassist van mij overleden aan deze vreselijke ziekte."

Openhartig vertelt ze hoe moeijlijk ze het daar destijds mee had: "Ik hoorde pas dat hij ALS had toen hij heel ver in het proces zat. Ik vond het zo moeilijk om op dat moment nog contact te zoeken, waardoor ik het uiteindelijk nagelaten heb, iets waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds spijt van heb. Vandaar dat ik mij nu wil inzetten om ALS nog iets te kunnen betekenen”. 

Wandelevenement

De ALS City Walk is een wandeltocht, waarbij de deelnemers - liefst het hele gezin - zich kunnen laten sponsoren voor het goede doel ALS. Start en finish is in het oude Postkantoor aan de Neude. 

Tijdens de tocht komen de deelnemers langs bijzondere plekken in Utrecht en bezoeken ze plaatsen die alleen voor hen op deze dag toegankelijk zijn. Tevens zijn er diverse optredens van artiesten van Sterren.nl en komen de deelnemers en route nog veel meer verrassingen tegen.

Takkenstraat
Gorrit-Jan Blonk, directeur Stichting ALS Nederland is blij dat juist Tineke Schouten haar naam heeft verbonden aan dit evenenement.  “Als je aan Utrecht denkt , denk je aan Tineke Schouten, die twee zijn onlosmakelijk me elkaar verbonden. Wij zijn dan ook vereerd dat zij zich gaat inzetten voor dit door ons georganiseerde evenement. Met haar als ambassadeur voor de ACW hopen wij een brede doelgroep te bereiken. En wie weet komen we nog door de Takkenstraat."

Over ALS City Walk Utrecht 
De eerste editie van de ALS City Walk Utrecht vindt plaats op zondag 26 juni. Er zijn drie verschillende routes uitgestippeld over een route van 5, 10 of 15 kilometer. 

Bron: Stichting ALS Nederland

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close