Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Nieuwe CFO Novamedia en Goede Doelen Loterijen

2 mei 2016

Ruud Esser is onlangs gestopt als als CFO van Novamedia International en de Goede Doelen Loterijen. Hij werd per 1 mei opgevolgd door Simone van Bijsterveldt.

door Redactie Vf

Ruud Esser vervulde de functie van CFO al 11 jaar.  “Enige tijd geleden gaf hij aan met ‘semi-pensioen’ te willen gaan,” aldus Boudewijn Poelmann, CEO van Novamedia.

“Ruud is sinds 1985 betrokken bij Novamedia en heeft een sleutelrol vervuld bij de totstandkoming van de Goede Doelen Loterijen in 1989. Daarom zijn we erg blij dat hij niet volledig stopt, maar aanblijft als Business Director van uitgeverij Nieuw Amsterdam.”

Eigen kweek

De Raad van Toezicht van Novamedia Holding en Holding Nationale Goede Doelen Loterijen hebben  Simone van Bijsterveldt benoemd als opvolger van Esser. Poelmann: “We zijn trots op het feit dat de organisatie er wederom in geslaagd is iemand uit de eigen rangen te benoemen op een positie in de de Raad van Bestuur. “

Simone van Bijsterveldt werkt nu al meer dan tien jaar voor de organisatie. Haar meest recente positie als Managing Director Media en directeur van Nieuw Amsterdam werd voorafgegaan door de postie van Finance Director, waar zij vier jaar verantwoordelijk was voor de financiele afdeling van Novamedia en de Goede Doelen Loterijen.

“Nog iedere dag voel ik mij geïnspireerd door mijn collega’s en de missie om bij te dragen aan een betere wereld,” aldus Simone van Bijsterveldt.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close