Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht NSGK

25 april 2016

NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, heeft Fred Paling per 1 april benoemd als voorzitter van haar Raad van Toezicht.

door Redactie Vf

Paling is in zijn professionele leven lid van de Raad van Bestuur van UWV. Ingrid Tuinenburg, directeur NSGK: “We zijn erg blij met zijn brede maatschappelijke kennis maar zeker ook zijn kennis over de Participatiewet en de gevolgen daarvan voor onze doelgroep.” 

Fred Paling neemt het voorzitterschap over van Anton Westerlaken, tevens voorzitter Raad van Bestuur Maasstadziekenhuis en voorzitter Start Foundation. Westerlaken was sinds december 2009 voorzitter en moest om gezondheidsredenen zijn functie neerleggen.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close