Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Stichting Specsavers Steunt nieuwe partner van de Zonnebloem

14 april 2016

Met nieuwe samenwerking wil Nationale Vereniging de Zonnebloem recreatieve voorzieningen beter toegankelijk maken voor mensen met een lichamelijke beperking. Specsavers wordt met de nieuwe samenwerking één van de belangrijkste bedrijfssponsors van de Zonnebloem.

Van links naar rechts:  Noud van Rooij (voorzitter Nationale Vereniging de Zonnebloem), Michel van Maarseveen (directeur Paleis Het Loo) en Julie Perkins (oprichter en voorzitter Stichting Specsavers Steunt).
Van links naar rechts: Noud van Rooij (voorzitter Nationale Vereniging de Zonnebloem), Michel van Maarseveen (directeur Paleis Het Loo) en Julie Perkins (oprichter en voorzitter Stichting Specsavers Steunt). © Menno Mulder

door Redactie Vf

Beide organisaties gaan zich in 2016 inzetten om attractieparken, musea of andere recreatieve voorzieningen toegankelijker te maken voor mensen met een lichamelijke beperking.

 “Al bijna zeventig jaar bezorgen wij mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag. Toegankelijkheid van vrijetijdslocaties is daarbij enorm belangrijk. Dit jaar willen wij graag samen met vijf locaties hun faciliteiten duurzaam verbeteren. We zijn blij dat Specsavers ons hierbij helpt,” zegt Noud van Rooij, directeur van de Zonnebloem.

Paleis Het Loo

Op woensdag 23 maart vond de officiële aftrap van het toegankelijkheidsproject plaats op Paleis Het Loo. Dit is de eerste vrijetijdslocatie die beter toegankelijk is gemaakt dankzij de Zonnebloem. Het komende jaar volgen er verschillende andere vrijetijdslocaties in Nederland, dan in samenwerking met onder meer Stichting Specsavers Steunt.

De Zonnebloem is niet het enige goede doel dat op de steun van Specsavers kan rekenen. De brillenboer biedt met haar stichting jaarlijks honderden goede doelen een helpende hand, veelal op lokaal niveau. 

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close