Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Free a Girl

14 april 2016

De ambitieuze ondernemer Rik Klinkhamer is benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht van Free a Girl. Klinkhamer neemt de plaats in van Henk Kasbergen, voormalig directeur van Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton.

Klinkhamer en Kasbergen
Klinkhamer en Kasbergen

door Redactie Vf

Klinkhamer over zijn benoeming: “De eerste acht jaar zijn succesvol geweest voor Free a Girl. Echter zijn er nog steeds te veel meisjes die seksueel commercieel worden uitgebuit, dit moet met de inzet van Free a Girl stoppen. Met mijn expertise en commerciële achtergrond wil ik Free a Girl laten groeien naar een grotere, volwassen stichting.”

Klinkhamer is een rasechte ondernemer. Na Small Business in Haarlem te hebben gestudeerd heeft hij eerst nog zijn studie Bedrijfskunde op Nyenrode Business Universiteit afgerond, waarna hij in 2003 het kerstpakkettenbedrijf Tintelingen is gestart, dat hij een aantal jaar later heeft verkocht. Met zijn huidige bedrijf Cityside Apartments bouwt Klinkhamer kantoren om naar appartementen voor starters op de woningmarkt.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close