Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Wie verdient een DDMA Email Summit Award?

7 april 2016

Op donderdag 9 juni 2016 worden voor de zesde keer de DDMA awards voor beste e-mail m|v (man/vrouw) en beste e-mailcampagne uitgereikt tijdens de DDMA EMAIL SUMMIT in de Kromhouthal in Amsterdam.

door Redactie Vf

Deze awards zijn bedoeld als beloning voor al het creatieve werk dat in e-mailmarketing is gedaan het afgelopen jaar. Inzenden kan vanaf nu!
Ken jij iemand die veel heeft bijdragen aan het vakgebied en daarom de award voor e-mail M|V 2016 verdient? Of verdien jij deze zelf?

Wacht niet langer en nomineer iemand anders of jezelf! Iedereen uit de branche heeft de mogelijkheid om vakgenoten en collega’s te nomineren voor beste e-mail m|v. Inzenden voor e-mail m|v van het jaar kan nog  tot 21 april.

Wie won eerder deze prijs?
In 2015 werd Albert Vogelaar van BSH Huishoudapparaten uitgeroepen tot e-mail man van het jaar. In 2014 was de winnaar Saartje de Wit van Ohra/Delta Lloyd.

Beste E-mailcampagne 2016     
Ieder jaar tijdens de DDMA EMAIL SUMMIT ontvangt een organisatie de award voor beste e-mailcampagne van het jaar. Heeft jouw organisatie een fantastische e-mailcampagne opgezet? Geef je campagne dan nu op. E-mailcampagnes kunnen worden ingezonden tot 12 mei.
 

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close