Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Johan van de Gronden naar PUM Netherlands

5 april 2016

Johan van de Gronden (52) vertrekt bij WNF. Van de Gronden volgt vanaf 1 juli Thijs van Praag op als CEO van PUM Netherlands senior experts (PUM). Iets heel anders dan natuur, maar de expertise van Van de Gronden gaat niet verloren voor de charisector: deze vrijwilligersorganisatie richt zich op de duurzame groei van de MKB-sector in ontwikkelingslanden.

door Redactie Vf

Lokke Moerel, voorzittter van de Raad van Toezicht van WNF spreekt haar dankbaarheid uit voor het werk dat Johan heeft verricht bij het WNF: “De afgelopen tien jaar heeft hij zich vol ingezet voor bescherming van natuur.  Een van zijn grote verdiensten is dat hij vanuit WNF het belang van natuurherstel ook in ons eigen land op de kaart heeft gezet. Ook heeft hij een belangrijke stempel op het internationale WWF netwerk gedrukt. WNF gaat nu op zoek naar een waardige opvolger. We wensen hem alle goeds bij PUM.”

Welkom

Hans de Boer, bestuursvoorzitter van PUM en voorzitter van VNO-NCW, sprak enkele verwachtingsvolle welkomswoorden uit :  “We zijn er blij mee dat Johan na zo’n mooie carrière bij WNF de overstap maakt naar PUM. PUM is een unieke organisatie in de wereld van aid and trade, waar Johan zich opnieuw kan inzetten voor een goede zaak.”

Bron: WNF

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close