Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Nieuwe manager Filantropie & Communicatie bij KNGF Geleidehonden

29 maart 2016

Ingrid Oosterveen (46) is onlangs bij KNGF Geleidehonden gestart als manager Filantropie & Communicatie. Ze wordt verantwoordelijk voor de fondsenwerving en voor het creëren van draagvlak onder het Nederlandse publiek en de stakeholders voor KNGF Geleidehonden en haar doelstellingen.

Ingrid Oosterveen
Ingrid Oosterveen

door Redactie Vf

Ingrid werkte vanaf 2001 voor de Dierenbescherming en was daar sinds 2007 manager van de afdeling Communicatie en Fondsenwerving.  “Ik werk graag en met passie voor doelen waar ik ook persoonlijke drijfveren voor heb. De positieve impact van het werk van KNGF Geleidehonden op de cliënten is iets wat mij intrinsiek motiveert en ik ben er trots op aan de slag te mogen voor deze prachtige organisatie."

Ervaring
Nieuw in het vak is ze dus niet. Ingrid heeft reeds brede ervaring met alle facetten van het communicatie- en fondsenwerving vak opgedaan. "Bij de Dierenbescherming heb ik als manager acht jaar gewerkt aan het realiseren van een structurele groei aan inkomsten en een toegenomen merkwaardering. Daarnaast heb ik in een zeer dynamische context mede vorm gegeven aan een traject van organisatievernieuwing, dat begin 2016 is afgerond. Het voelde als een natuurlijk moment om het stokje over te dragen.”

Van Gennep
Ingrid vervangt Daniëlla van Gennep, die van mei 2014 tot maart dit jaar deze functie vervulde. Daniëlla zal zich vanaf nu volledig toeleggen op de leiding van KNGF Campus, het kennis- en innovatiecentrum van KNGF Geleidehonden, waar zij sinds begin 2014 de leiding over heeft.

Bron: KNGF Geleidehonden

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close