Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Rob Peelen van Goede Doelen Nederland naar ABN AMRO

21 maart 2016

Na ruim acht jaar bij Goede Doelen Nederland gewerkt te hebben, waarvan de laatste vier jaar als hoofd diensten, begint Rob Peelen binnenkort aan een nieuwe uitdaging. 

Rob Peelen
Rob Peelen © © Brian Elings

door Redactie Vf

Rob: 'Ik ben erg gehecht geraakt aan deze sector, niet in de laatste plaats door de bijzondere band die ik met een groot aantal mensen heb opgebouwd. Ik vind het een voorrecht dat ik vanuit deze plek een bijdrage heb kunnen leveren aan het prachtige werk van onze leden.'

Per 1 mei a.s. start Rob als relatiemanager goede doelen bij ABN AMRO. We zullen Rob dus in de goededoelensector gewoon tegen blijven komen. Rob: 'Ik kijk er naar uit om binnenkort vanuit mijn nieuwe rol weer te kunnen bijdragen aan de vele idealen die de goededoelensector rijk is!’

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close