Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Gestolen Lego voor goede doelen

10 maart 2016

Een wel heel opmerkelijke manier van fondsenwerving…enkele goede doelen ontvangen gestolen Lego van de politie in Roermond. Normaal gesproken worden in beslag genomen spullen van criminelen vernietigd, maar dit maal had de politie een ander plan.

door Redactie Vf

Vorig jaar werd een grote partij Lego in beslag genomen die ergens in Roermond werd gestolen. Het ging om zeker zestig dozen, laat de politie weten aan RTL Nieuws. Dat ze gestolen waren, was duidelijk. Maar van wie of in welke winkel de pakketten buit werden gemaakt, bleef tot op de dag van vandaag onduidelijk.

Omdat de eigenaar niet te achterhalen was, zouden de producten – volgens de normale procedure – vernietigd worden. De Officier van Justitie had dit maal een beter idee: het speelgoed werd geschonken aan enkele Blijf-van-mijn-lijfhuizen, de GGZ en de Sinterklaasbank. 

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close