Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

NGO Day Microsoft in Amsterdam

1 maart 2016

Op dinsdagmiddag 15 maart organiseert Microsoft Nederland in samenwerking met TechSoup een kennis- en inspiratiedag voor goededoelenorganisaties in Nederland.Een dag vol inhoud en het delen van kennis omtrent informatietechnologie die zowel interessant is voor IT verantwoordelijken van een stichting of organisatie, als voor  verantwoordelijken voor het algemeen beheer, de communicatie en de fondsenwerving.

door Redactie Vf

De volgende vragen vormen de leidraad van het inhoudelijke programma:

  • Hoe gebruik ik technologie om mijn fondsenwerving en contact met donateurs te professionaliseren?
  • Hoe zorg ik voor een veilige en betrouwbare IT-infrastructuur in de cloud?
  • Hoe communiceer ik met mijn vrijwilligers en betrek ik ze bij de organisatie?

Verschillende goede doelen zullen tijdens de dag  hun eigen ervaring omtrent deze onderwerpen delen. Ook wordt er informatie verstrekt  over de uitbreiding van het softwaredonatie programma Public Cloud for the Public Good.

Over het software donatieprogramma van Microsoft Philanthropies

Vanuit de missie van Microsoft - empower every person and every organization to achieve more – geloven wij dat NGO’s vooral de technologie vóór zich moeten laten werken. Dat technologie hen kan helpen hun doel dichterbij te laten komen en hen kan ondersteunen in hun eigen transitie. Of dat nu is vanuit de wens om meer mensen te raken, meer vrijwilligers aan zich te binden of meer geld op te halen. Daarom doneert Microsoft Philanthrophies jaarlijks ca. 12 miljoen euro in softwaredonaties aan Nederlandse NGO’s (25+ medewerkers) via TechSoup. Door goede doelen te voorzien van software als Office 365 en CRMOnline, zijn zij in staat om zich volledig te richten op hun kernactiviteiten.

Voor meer informatie bekije de site van TechSoup of de vernieuwde site van Microsoft Philanthropies

Interesse? Meld je hier aan!

Locatie: Het event vindt plaats bij Microsoft, Evert van de Beekstraat, Schiphol 354

Datum en tijd: dindag 15 maart van 13:45 tot 18:00

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close