Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Wakker Dier geeft McDonalds koekje van eigen deeg

26 februari 2016

Wakker Dier staat bekend om zijn assertieve publiekscampagnes, maar geeft restaurantketen  McDonalds nu wel op erg originele manier een koekje van eigen deeg. Maak kennis met Fatty, Blisty, Puffy en Cripple.

door Redactie Vf

In januari 2012 startte Wakker Dier haar campagne tegen de plofkip: het ‘gangbare’ vleeskuiken. Nu veel A-merken plofkip-vrij zijn en de meeste supermarkten goed op weg zijn naar een betere kip richt Wakker Dier haar pijlen op restaurants en dus eerst McDonald’s

De kip die McDonald’s in haar kipproducten verwerkt is plofkip. De vier plofkipjes in de  nieuwe tv-spot tv-spot illustreren op een voor McDonalds herkenbare manier een aantal (welzijns)problemen van plofkippen: ongezond snelle groei (Fatty), pijnlijke voetzweren (Blisty), oncomfortabel warm (Puffy) en kreupelheid (Cripple).

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close