Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Leaderboard Banner Jaarverslag.org

Vereniging van Fondsen in Nederland en ECSP gaan partnership aan

26 februari 2016

De FIN - Vereniging van Fondsen in Nederland en ECSP - Erasmus Centre for Strategic Philantropy zijn een kennispartnerschap aangegaan. Al in 2015 werkten ze samen bij onder andere de organisatie van themabijeenkomsten voor bedrijfsfondsen en maatschappelijke vraagstukken (Wicked problems). Met het aangaan van een kennispartnerschap is de samenwerking in februari 2016 geformaliseerd.

door Redactie Vf

Als partners bundelen de partijen hun krachten en streven zij naar het verbeteren van de effectiviteit van vermogensfondsen en het bevorderen van de maatschappelijke rol en betekenis van de filantropie in Nederland. Hiermee wordt de kennis en ervaring van de FIN als landelijke belangenvereniging van meer dan 330 vermogensfondsen gecombineerd met de wetenschappelijke kennis en het academische netwerk van ECSP.

Concreet betekent dit een samenwerking op het gebied van onderzoek, publicaties en het organiseren van evenementen, training en opleiding. In de toekomst zullen de gezamenlijke activiteiten via de nieuwsbrieven van beide organisaties gecommuniceerd worden. 

Advertentie

Banner Nexios Leaderboard

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close