Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Goede Doelen Nederland brengt Goede Doelen Gids uit

26 februari 2016

Eind april verschijnt de nieuwe uitgave van de Goede Doelen Gids in een oplage van 5.000 stuks. De gids biedt algemene en actuele informatie over schenken en nalaten en bevat korte profielen van goede doelen. In deze profielen beschrijven goede doelen hun missie en werk. Bovendien zijn de contactgegevens van degene die zich bezighoudt met nalatenschappen bij de organisatie opgenomen.

door Redactie Vf

De gids wordt verspreid onder 950 bij KNB aangesloten notariskantoren en andere relaties van de branchevereniging. Daarnaast wordt de gids op diverse websites geplaatst zoals Netwerknotarissen.nl, goededoelen.nl en TestamentTest.nl. In de gids staan de leden van Goede Doelen Nederland. Niet-leden kunnen echter ook worden opgenomen. Dit zijn uitsluitend goededoelenorganisaties in het bezit van het keurmerk, certificaat of de verklaring van geen bezwaar van het CBF of (de nieuwe) erkenning.

Voor info: gids@goededoelennederland.nl (sluiting 24 maart 2016).

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close