Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

NSGK haalt ruim 743.000 euro op met landelijke collecte

25 februari 2016

Collectanten van NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) hebben met de Landelijke collecte voor kinderen met een handicap ruim 743.000 euro ingezameld, minder dan de 805.000 euro die er in 2014 werden opgehaald. Ongeveer 12.000 vrijwilligers gingen in november 2015 door heel Nederland langs de deuren om geld in te zamelen.

door Redactie Vf

Directeur Ingrid Tuinenburg dankt alle vrijwilligers en gulle gevers.  “Het is geweldig dat zo veel vrijwilligers zich opnieuw met hart en ziel en door weer en wind hebben ingezet voor kinderen en jongeren met een handicap. Het weer zat ons dit jaar zeker niet mee. Zonder hen, maar ook zonder de mensen thuis die gul hebben gegeven, zouden wij ons belangrijke werk voor deze kinderen en jongeren niet kunnen doen. Ik wil dan ook iedereen hartelijk bedanken voor dit prachtige resultaat!”

NSGK is het goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap in Nederland. Met de hulp van donateurs en vrijwilligers steunt de stichting jaarlijks honderden projecten die hen helpen om gewoon te spelen, leren, wonen en werken, liefst samen met leeftijdgenoten zonder beperking. Want ‘samen’ is niet alleen leuk en leerzaam maar ook belangrijk omdat samen leven als volwassenen begint bij samen opgroeien.

In veel plaatsen heeft de stichting nog vrijwilligers nodig. Wie wil meehelpen met de collecte voor kinderen met een handicap kan zich aanmelden via www.nsgk.nl of telefoonnummer 020-6791200. NSGK is in het bezit van het CBF-keurmerk, dat staat voor een verantwoorde fondsenwerving en -besteding.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close