Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Creatievelingen doneren wereldwijd hun talenten aan goede doelen

24 februari 2016

Tijdens het wereldwijde event 8UO werken creatievelingen op 18 maart acht uur over voor het goede doel. De organisatoren van het event in Utrecht zijn nog opzoek naar goede doelen die willen deelnemen.

door Redactie Vf

Tijdens het wereldwijde event 8UO op 18 maart werken creatievelingen acht uur over voor het goede doel. De organisatoren van het event in Utrecht zijn nog opzoek naar goede doelen.

"8 uur overwerk` is een concept waarin groepen van creatieven in totaal 8 uur aan de slag gaan voor verschillende goede doelen. Het concept wordt door het hele land uitgevoerd en er zijn zelfs edities in New York, Berlijn en Cairo. Allemaal volledig decentraal georganiseerd.

Doorhalen

Tijdens zo’n avond (+ nacht) doorhalen bedenken deze groepen bijvoorbeeld een hele campagne, een website, een compleet nieuwe huisstijl, of een creatief concept concept om bijvoorbeeld afgedankte Pc’s binnen te halen zodat deze ingezet kunnen worden voor onderwijs in Afrika.

Aanmelden

Organisaties kunnen zich nog bij de organisatie aanmelden met een concrete vraag. Vervolgens wordt een selectie gemaakt op basis van uitvoerbaarheid en de beschikbaarheid van tijd.  kijken dan of dat ook uitvoerbaar is in de beschikbare 8 uur.

Ook vrijwilligers kunnen zich nog melden. Het mes snijdt aan twee kanten, legt de organsiatie uit. Goede doelen krijgen mooie ontwerpen en goede, frisse ideeën; jonge ‘creatieven’ kunnen aan hun portfolio werken en ze leveren een belangrijke bijdrage aan de maatschappij.

Overige steden in Nederland die dit jaar bij voldoende aanmeldingen participeren zijn:

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close