Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

3FM-dj Frank van der Lende ruilt haarlok voor goede doel

24 februari 2016

Rare kop? Het is toch echt waar. 3FM-dj Frank van der Lende wil met zijn haar zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Nationaal Ouderenfonds. De dj kwam op het idee dat zijn haar wel eens geld waard kon zijn toen afgelopen zaterdag een haarlok van John Lennon op een veiling meer dan 31.000 euro opbracht.

door Redactie Vf

Wat John Lennon kan, kan ik ook, dacht de dj. Haar heeft hij bovendien zat dus waarom niet een blond lokje op de markt gooien voor het goede doel? Maar geld vraagt Franker niet voor. Hij wil het ruilen; eerst voor bijvoorbeeld een puntenslijper, om die vervolgens weer te ruilen tegen iets dat meer waarde heeft, en dat net zo lang tot er een waardig eindresultaat wordt behaald.

Cocktails

Benieuwd wat het opbrengt? Volg het op de facebook pagina van Frank. De eerste biedingen voor het haar bedroegen al heel wat meer dan een puntenslijper, een avondje cocktailbar passeerde al de revue.

Wat het ook in financieel opzicht opleveren mag in ieder geval genereert de actie mooie publiciteit voor het Nationale Ouderenfonds.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close