Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

TED-Talk Pallotta live in de bioscoop

15 februari 2016

De openingssesie van de TED-Conferentie 2016 in Vancouver wordt in bioscopen over de hele wereld live uitgezonden. De internationaal vermaarde fondsenwervingsexpert Dan Pallotta staat geprogrammeerd als openingsspreker.  In Nederland verzorgt Figi in Zeist een TED-avond op een screening van het event op 16 februari.

door Redactie Vf

Pallotta werd met zijn vorige TED-Talk "The way we think about charity is dead wrong" een regelrechte youtubehit.

Nonprofits, zei hij toen al, worden te veel beloond voor de mate waarin er geen geld wordt uitgegeven, in plaats van voor wat ze hebben bereikt. Begin goede doelen te beoordelen op de doelen die ze nastreven en de stappen die ze zetten om deze doelen te realiseren; ook als dat geld kost. "Let's change the way we think about changing the world."

*  De TED-uitzending heeft plaats op dinsdag 16 februari in Figi in Zeist. De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt tot ca. 22.00 uur.

*  Het betreft een semi-live event. De beelden worden ivm. de tijdsverschillen enkele uren vertraagd uitgezonden.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close