Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Van Heerikhuize verlaat Vier het Leven

11 februari 2016

Vorige week  verliet Helma van Heerikhuize Stichting Vier het Leven als directeur/bestuurder.  Vier het Leven werd in 2005  door Van Heerikhuize en Annerieke Vonk opgericht. Het begon als een lokaal initiatief maar de stichting groeide onder hun hoede uit tot een landelijke organisatie die sociaal culturele arrangementen verzorgt voor duizenden ouderen door heel Nederland.
 
Van Heerikhuize haalde bij haar afscheid herinneringen op aan de eerste keer dat zij met enkele ouderen naar het theater ging. ‘We waren die avond allemaal blij en gelukkig. En dat is wat Vier het Leven creëert, een moment van geluk! Deze kracht heeft ervoor gezorgd dat wij met elkaar in de afgelopen 10 jaar meer dan 60.000 ouderen konden laten genieten. Door samen uit te gaan!

door Redactie Vf

Prachtige vrijwilligersorganisatie

Van Heerikhuize is zichtbaar trots op de organisatie die er in de afgelopen tien jaar is gegroeid : 'Ik heb d met ontzettend veel plezier, passie en energie mogen bouwen aan de Vier het Leven-organisatie die we nu zijn. Een prachtige vrijwilligersorganisatie, die 20.000 ouderen per jaar mee uitneemt. Vier het Leven is een organisatie die inspireert en het verschil maakt voor ouderen. Een organisatie die sociale waarde creëert en een voorbeeld is voor sociale initiatieven die willen opschalen. Een organisatie om trots op te zijn!’

Dank

Bij haar afscheid sprak ze haar dank uit naar al de  vrijwilligers, medewerkers, gasten, donateurs, sponsorpartners en fondsen waar ze in de afgelopen tien jaar mee heeft samengewerkt. “Samen hebben we een prachtige organisatie opgebouwd die het verschil maakt voor een groep kwetsbare mensen op hoge leeftijd.

Afscheid

‘Voor mij is het nu tijd om de volgende stap te zetten en weer open te staan voor een nieuwe uitdaging.’ Helemaal vertrekken doet Van Heerikhuize niet. Ze wordt  ambassadeur. van de stichting. Annerieke Vonk blijft aan als bestuurder en zal vanaf 1 februari de organisatie zelfstandig aansturen.

Hieronder een video met Van Heerikhuize met de 'boots on the ground'

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close