Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Lidy Vlaskamp overleden

11 februari 2016

Lidy Vlaskamp, plaatsvervangend directeur van de Nierstichting, is op 7 februari overleden. Vlaskamp begon haar carrière als verpleegkundige en studeerde vervolgens rechten. Daarna vervulde ze diverse staffuncties in de gezondheidszorg. In deze functies wist ze haar praktijkervaring te vertalen naar wet- en regelgeving voor de gezondheidszorg. Bij de Niertstichting heeft Lidy ruim vijf jaar gewerkt als manager op de afdeling Zorg & Innovatie.

door Redactie Vf

‘Diep geraakt zijn wij door het overlijden van onze collega Lidy Vlaskamp’, meldt de Nierstichting. ‘Ruim vijf jaar was Lidy onze gedreven, energieke en altijd betrokken manager van de afdeling Zorg & Innovatie. Met haar verpleegkundige achtergrond en haar scherpe blik als jurist ging ze nooit de confrontatie uit de weg. Zo gaf ze kleur en structuur aan de ambities van de Nierstichting. Ze was voor ons een inspirator en coach. Zelfs na het verlies van haar dochter Sascha was ze er voor ons als collega en als mens.’
 
‘Wij zullen Lidy heel erg missen. Wij leven bijzonder mee met haar man Erro en dochter Fieke, en hopen dat zij de kracht vinden om met Lidy in hun hart invulling te blijven geven aan hun leven’, aldus Oostrom.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close