Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Fondsenwerving in het onderwijs

28 januari 2016

Wat doe je als je ambitie voor je school verder reikt dan het schoolbudget? Je gaat fondsen werven. Cultuurcollege.nl organiseert een Masterclass: het programma Fondsenwerving voor het Onderwijs geeft je  'de juiste tips en tools om aan het werk te gaan met sponsoring, zodat een fantastisch plan ook werkelijkheid wordt'. 

door Redactie Vf

Er is in het onderwijs veel ambitie om vernieuwende of anderzins waardevolle cultuureductatieprojecten op te zetten waar op het eerste gezicht geen geld voor beschikbaar is. Een cultuureducatieproject vereist daarom soms nieuwe manieren van financiering, maar de mogelijkheden van die andere geldbronnen zijn  nog niet altijd even bekend in onderwijsland.

Programma

In het programma Fondsenwerving  voor het Onderwijs gaan medewerkers of betrokkenen in het onderwijs die zich bezighouden met fondsenwerving op zoek naar nieuwe manieren om de financiering voor hun project rond te krijgen. 

Het programma (onder voorbehoud) bestaat uit 2 lesdagen en persoonlijke begeleiding:

19 februari van 10.00  tot 17.00 uur

1 april van 12.30 tot 17.00

In de eerste lesdag ligt de nadruk vooral op de mogelijkheden van fondsenwerving voor het onderwijs en worden kennis en ervaringen uitgewisseld met andere deelnemers. De tweede lesdag zoomt in op het maken van een succesvol fondsenwervingsplan en het formuleren van een case of support. 

Meer informatie

Meer weten over het programma Fondsenwerving voor het Onderwijs? Neem contact op per mail of bel: 0263514711.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close