Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Ambassadeurs Free a Girl laten zich opsluiten in hokjes van 1 bij 2 meter

26 januari 2016

Ambassadeurs van Free a Girl, Bridget Maasland, Dave Mantel, Anna-Alicia Sklias, en directeur Evelien Hölsken hebben zich vandaag laten opsluiten in een hokje van 1 bij 2 meter in restaurant La Cage in Amsterdam.

door Redactie Vf

De hokjes staan symbool voor de ruimte waarin jonge meisjes in India worden opgesloten in bordelen en gedwongen tot prostitutie. In India zitten nog steeds duizenden meisjes vast in dergelijke hokjes.

Ervaren

De ambassadeurs en Evelien hebben even kunnen ervaren hoe het is om opgesloten te zitten. Deze symbolische opsluiting is de aftrap voor de jaarlijkse actie Lock me Up – Free a Girl, die dit jaar van 18 t/m 22 mei plaatsvindt.Vanaf vandaag kunnen deelnemers zich aanmelden.

Lock me up

Free a Girl ieder jaar de actie Lock me Up – Free a Girl. Deelnemers van de actie laten zich 12 uur lang opsluiten in hokjes van 1 bij 2 meter, in restaurants door heel Nederland. De hokjes staan symbool voor de hokjes waar meisjes in Indiase bordelen worden vastgehouden. De actie is een initiatief van Free a Girl en Wimmy Hu, horecaondernemer en Algemeen Adviseur van Free a Girl.

Deelnemers en deelnemende restaurants kunnen zich hier aanmelden.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close