Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Christal haalt € 31.540,- op voor Wilde Ganzen

25 januari 2016

De belactie van Christal tijdens het jaarlijks terugkerende C’est Passieble! heeft € 31.540,- opgebracht. Dit bedrag is bestemd voor Wilde Ganzen die het geld willen gebruiken voor de bouw van een huis voor jongens met een beperking in Tamil Nadu, India.

Tineke Huizinga en Frank Swinkels
Tineke Huizinga en Frank Swinkels

door Redactie Vf

Door de bouw van deze school kunnen deze jongens naar school blijven gaan en houden zij uitzicht op een mooie toekomst. Tineke Huizinga, de onlangs aangetreden directeur van Wilde Ganzen, nam de cheque in ontvangst. "Ik vind het een ongelooflijk mooi initiatief van Christal. We zijn enorm vereerd dat een project van Wilde Ganzen gekozen is. Maar het belangrijkste is dat met deze opbrengst het huis voor jongens met een beperking in India nu snel van start kan."

Over het project

Kinderen met een beperking in India worden vaak verstoten. Zij krijgen niet de verzorging die ze nodig hebben en hebben ook geen toegang onderwijs. Uitzicht op een hoopvolle toekomst ontbreekt voor deze kinden. Stichting Jesus Educational Trust heeft een school waar kinderen met een beperking niet alleen leskrijgen, maar ook wonen. Nieuwe wetgeving maakt het echter noodzakelijk dat jongens en meisjes gescheiden wonen. Om ook de jongens uitzicht te geven op een hoopvolle toekomst, wordt er voor hen een nieuw huis gebouwd.

C’est Passieble

Een dag per jaar stelt Christal haar Huis van Verbinding volledig ter beschikking aan een van haar klanten. Dit jaar koos de jury het project van Wilde Ganzen uit de 15 ingestuurde voorstellen. Voor directeur Frank Swinkels was zijn eerste C’est Passieble!: "Ik ben dankbaar en trots op wat wij met z’n allen hebben kunnen doen. Door de gepassioneerde inzet van onze bellers en mensen achter de schermen hebben wij letterlijk steentjes bij kunnen dragen aan een hoopvolle toekomst van deze jongens. En dat heeft mijn hart."

DonateursBehouden, het zusje van Christal, deed in het kader van C’est Passieble! een onderzoek naar de mate en opbouw van loyaliteit van de Wilde Ganzen achterban. De resultaten van de Quick Scan loyaliteit laten Wilde Ganzen zien hoe zij haar communicatie zo in kan richten dat zoveel donateurs mogelijk betrokken blijven haar werk.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close