Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Start publiekscampagne 'erkenninsgregeling' een feit

21 januari 2016

Nederland krijgt één keurmerk voor alle goededoelenorganisaties, vertelde Dedan Schmidt (CBF) onlangs aan het Nederlands Dagblad. Daarmee is de start van de publiekscampagne voor de erkenningsregeling een feit.

door Redactie Vf

In het artikel wordt verder ingegaan op de 'zogenoemde erkenningsregeling', Schmidt vertelt ondermeer dat het CBF  de komende maanden een proef met de erkennigsregeling gaat houden. Als deze slaagt, wordt het nieuwe keurmerk landelijk gepresenteerd met een grote campagne. Het gaat volgens Schmidt naar schatting 3 jaar duren voordat vervolgens alle goede doelen zijn getest.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close