Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Voorlichtingsbijeenkomst DDMA meldplicht datalekken

20 januari 2016

Sinds 1 januari geldt een brede meldplicht datalekken. Patrick Jordens van DMCC Nederland schreef er onlangs al een informatief artikel over in de laatste editie van het Vakblad Fondsenwerving. Je bent als organisatie verplicht een datalek dat gevolgen heeft voor de privacy van mensen in je bestand te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Is jouw organisatie hierop voorbereid? Wie gaat er melding doen en waar moet je op letten? En hoe zorg je dat een lek geen desastreuze gevolgheeft voor de privacy van je klanten of donateurs?

door Redactie Vf

DDMA en Goede Doelen Nederland organiseren dinsdag 16 februari a.s. om 15.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst over de meldplicht datalekken. Ben je fondsenwerver of marketeer en mede verantwoordelijk voor privacy en databeveiliging? Of houd je je bezig met IT of databasebeheer bij een bedrijf of charitatieve instelling? Schrijf je nu in voor de Voorlichtingsbijeenkomst Meldplicht Datalekken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum:
Dinsdag 16 februari

Programma:
14:30 Inloop
15:00 Start Programma
16:45 Borrel

Locatie:
De bijeenkomst vindt plaats in Amsterdam op een nader te bepalen locatie

Kosten:
DDMA/Goede Doelen Nederland-leden: GRATIS
Niet-leden: 125,- euro

Schrijf je hier in!

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close