Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

IF-Academy wordt ‘Triple F Academy’ - opleidingsaanbod uitgebreid

13 januari 2016

De IF-Academy heeft per 1 januari haar naam gewijzigd in Triple F Academy, (kortweg 3F-Academy). Triple F staat voor de kennisvelden Filantropie, Financiën en Fondsenwerving.

Triple F Academy
Triple F Academy

door Redactie Vf

Fondsenwerving is vanouds de sterk ontwikkelde opleidingskant van de Academy met de beroepsopleidingen op A en B niveau. Dit zijn de enige door de branche erkende opleidingen op het gebied van Fondsenwerving, gebaseerd op de door de branche zelf opgestelde beroepsniveau profielen.

 Daarnaast biedt de Triple F Academy  onder meer een leergang nalatenschappen aan, waar mensen die zich willen specialiseren terecht kunnen.

Financiën en filantropie

Er is volgens de Triple F Academy steeds meer behoefte aan brede ondersteuning en opleidingen in de non-profit sector. Daarom biedt men vanaf heden ook opleidingen over de financiële huishouding van goede doelen aan.

“Dit  kennisveld is enorm in beweging nu de regelgeving en de validatie van goed doelen is veranderd. Ook blijkt het niet altijd even eenvoudig om als stichting de jaarrekening en boekhouding  vorm te geven conform de (nieuwe) financiële regelgeving voor non-profit instellingen, die ook donaties werven,” aldus de Triple F Academy. “Filantropie doet recht aan de aandacht die op het gebied van grote giften en vermogensfondsen noodzakelijk is in de sector.”

De Triple F Academy staat al sinds 1992 voor kwalitatief hoogwaardige opleidingen op het gebied van Fondsenwerving.

Meer info:

Carmen van der Aa, manager opleidingen: 030-3031465/06-31799273

Peter Helmer, directeur 030-3031465/0654756876

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close