Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Anna Chojnacka: ‘Kilimanjaro als medicijn’

12 januari 2016

Op 16 februari verschijnt het nieuwste boek van Anna Chojnacka onder de titel ‘Kilimanjaro als medicijn’. Chojnacka is (maatschappelijk) ondernemer en (mede) oprichter van 1%Club, Nailab en Enginn en schreef een boek over haar ziekte MS en de inzichten die dit haar opleverde.

door Redactie Vf

Anna Chojnacka is dertig als ze de diagnose MS krijgt. De schok is groot. Ze staat midden in het leven met een bloeiend bedrijf en een jong gezin. In haar zoektocht naar een leven zonder heftige medicijnen leert ze ‘Iceman’ Wim Hof kennen. Om sterker te worden, volgt ze zijn extreme trainingen en onder zijn leiding beklimt ze met succes en in recordtijd de Kilimanjaro. Tijdens deze zware klimtocht op zoek naar hoop, liefde en genezing blijkt het grootste inzicht uit onverwachte hoek te komen.

Bol.com “Anna Chojnacka's ervaringen zijn heel herkenbaar en haar verfrissende kijk op het werk van artsen en ziekenhuizen is een eyeopener.”

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close