Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Daarom 'moet' je naar het AFP-congres in Boston

8 januari 2016

PSI Vransen organiseert samen met het Vakblad Fondsenwerving een kennisreis naar het AFP-Congres in Boston. Jeroen Kimmel & Jaap Zeekant leggen uit dat het een kans is om veel te leren.

door Redactie Vf

Jaap Zeekant over het AFP:
Begin jaren 90, toen ik in de directie van de Brandwondenstichting zat, besloten we met maar liefst drie collega's naar het AFP-congres te gaan. In verband met de kosten was dat geen gemakkelijke beslissing. Toen ik eind jaren 90 vertrok kon ik terugkijken op een sterk ontwikkelde afdeling fondsenwerving, met van jaar tot jaar groeiende resultaten. Intussen waren we meerdere malen met meerdere collega's naar topcongressen geweest, zowel in de VS als in Engeland.

De tijden zijn inmiddels veranderd. Wat mij betreft staat vast dat het tegenwoordig een stuk moeillijker is om succesvol te zijn in de fondsenwerving. Maar voor mij staat ook vast dat het vergaren van kennis, het delen in de ervaringen van collega's van elders, een onmisbare ingrediënt is van succesvolle fondsenwerving. Anders gezegd: het deelnemen aan topcongressen is een investering die aan de basis staat van succesvolle werving en die zijn geld dubbel en dwars waard is, juist in tijden dat fondsenwerving bepaald niet meer vanzelf gaat.

Jeroen Kimmel over het AFP:

Jeroen: “Het AFP-congres, van 20 tot 22 maart 2016, is een unieke kans om in een paar dagen tijd enorm veel te leren van deskundige sprekers en om contacten te leggen met ervaren collega’s én ervaringen te delen.

Ik weet dat fondsenwervende organisaties in Nederland nogal eens opkijken tegen de kosten. Je moet het zien als een waardevolle investering in het realiseren van je doelstellingen. Fondsenwerving is een vak geworden en als je niet investeert in kennis en ontwikkeling van je mensen, zou je de komende jaren de boot wel eens kunnen missen.

Daarom organiseren Vakblad Fondsenwerving en PSI-Vransen ook dit jaar weer een reis naar het AFP 2016 in Boston in maart van dit jaar.

Samen op pad met branchegenoten en inspiratie opdoen tijdens ’s-werelds grootste fondsenwervingscongres. Met o.a. keynote speaker Kofi Anan.

Bekijk het complete programma op http://afpfc.com/.

Samen reizen levert een kostenvoordeel op. We hebben een fikse korting van bijna 40 procent op de toegang tot de AFP en ook met het hotel hebben we een speciale prijsafspraak gemaakt. Onderstaand het programma en de directe kosten voor de trip. Wil je mee? Laat het dan snel weten in verband met het boeken van de vluchten tegen het meest gunstige tarief.

• Vertrek: donderdag 17 maart 2016: rechtstreekse vlucht met KLM/Delta Amsterdam-Boston. Vertrek: 10:30 uur, aankomst 12.40 uur

 • Terug: dinsdag 22 maart 2016: rechtstreekse vlucht Boston– Amsterdam. Vertrek 20.13 uur, aankomst 23 maart, 08:15 uur

• Hotel: 5 nachten in het Courtyard by Marriott, Downtown, 275 Tremont Street, Boston, incl. ontbijt

 • Toegang tot het congres: volledige toegang tot het complete programma

Totale kosten: € 2.774,- (Inclusief vlucht)

OVERIGE INFORMATIE

 • Tarieven voor het hotel en toegang tot het congres zijn gebaseerd op minimaal tien deelnemers.

 • Tarief voor vlucht is gebaseerd op netto tarief van  26/11 van € 755,-

• Lokale belasting van 14,45% is in de hotelovernachting opgenomen. Wijzigingen voorbehouden.

 • In de kosten is transfer van luchthaven naar hotel en v.v. inbegrepen.

• Reis- en annuleringsverzekering niet inbegrepen.

Heb je interesse? Informatie en aanmelden bij PSI Vransen: mail of  telefoon: 020 495 38 38.

Voor alle info kijk je hier!

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close