Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Gratis webinars voor fondsenwervers

7 januari 2016

Baukje Stam en Reinier Spruit lanceren in samenwerking met ifunds een gratis toegankelijk webinar programma voor fondsenwervers: www.fondsenwervingwebinars.nl

door Redactie Vf

Baukje en Reinier maken zich naar eigen zeggen sterk om kennis in de sector, die volop aanwezig is maar nog niet iedereen bereikt, gratis met anderen te delen. ifunds heeft al ruimschoots ervaring opgedaan met webinars en is bereid deze kennis belangeloos in te zetten om gezamenlijk een zo groot mogelijke groep fondsenwervers te bereiken. Immers: het laagdrempelig toegang hebben tot kennis en informatie is voor veel goede doelen van levensbelang. Deelname aan een webinar kan met een kleine inspanning een groot verschil maken.  

Samen kijken

“Voorlopig starten we maandelijks met een webinar van ongeveer een uur. Elke keer met interessante sprekers en onderwerpen. De verwachting is dat het aantal en de onderwerpen zich gestaag zullen uitbreiden”, aldus de initiatiefnemers. “We hebben bewust gekozen voor een tijdstip in de ochtend op werkdagen. Zo kun je ook besluiten samen met collega’s te kijken. Achteraf kun je de opname van de webinars ook terugzien. Maar dan ontbreekt natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen.”

Programma

Het actuele programma staat op de website: www.fondsenwervingwebinars.nl. Bezoekers kunnen daar zelf onderwerpen aandragen. Bij voldoende animo gaan de organisatoren op zoek naar geschikte spreker.

In het eerste webinar op 28 januari behandelt Arjen van Ketel de kansen die een nalatenschappen programma biedt voor goede doelen. Andere onderwerpen zijn onder meer Klantgroepen, Geefmotieven, Donor journeys, Online fondsenwerven en Nieuwe verdienmodellen. Deelname is gratis.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close