Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Nh1816 viert 200-jarig bestaan en doneert 1 miljoen aan goede doelen

6 januari 2016

Nh1816 Verzekeringen gaat haar 200-jarig jubileum vieren door in totaal 1 miljoen euro te doneren aan verschillende goede doelen. Zowel verzekerden, medewerkers als intermediairs mogen goede doelen aandragen waaraan de Stichting Goede Doelen Nh1816 zal schenken.

door Redactie Vf

'Ik ben trots op 200 jaar Nh1816, zelfstandig en onafhankelijk, en verheug me op het jubileumjaar.  Wij voeren een maatschappelijk verantwoord beleid en om dit in het jubileumjaar te onderstrepen, nodigen wij in 2016 verzekerden, medewerkers en intermediairs uit om een project voor het goede doel aan te dragen’, vertelde Lex Verëll, directievoorzitter van Nh1816. 

De verzekeraar heeft een website geopend waarop verzekerden de spelregels kunnen nalezen en hun project kunnen inzenden. Nh1816 Verzekeringen is 200 jaar geleden gestart als lokale, onderlinge brandwaarborgmaatschappij. Tegenwoordig opereert Nh1816 landelijk met ruim 340.000 verzekerden en 1,4 miljoen polissen.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close