Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Windesheim Open Avond Fundraising Grantmaking & Sponsoring

5 januari 2016

Al vier jaar organiseert hogeschool Windesheim te Zwolle met veel succes het cursusprogramma Fundraising Grantmaking & Sponsoring (FG&S). Op woensdag 13 januari a.s. wordt voor belangstellenden voor de vijfde jaargang van het cursusaanbod op hbo-niveau een Open Avond georganiseerd. Ook zal die avond aan cursisten, die het afgelopen jaar met succes hebben deelgenomen aan de cursussen, de behaalde certificaten FG&S worden uitgereikt.   

door Redactie Vf

In 2016 biedt Windesheim gedurende de maanden februari tot en met april bij voldoende belangstelling het cursusprogramma FG&S aan.

"Komend jaar voor de vijfde keer, het wordt ons eerste lustrum. In april of mei gaan we daar aandacht aan geven, middels een mooie happening – binnenkort zullen we hierover meer melden. De belangstelling voor de cursus was de afgelopen jaren goed en ook voor komend jaar verloopt de aanmelding naar wens, zodat ik verwacht dat de meeste modulen wel zullen 'vollopen'. We kiezen bewust voor groepen van maximaal 12 cursisten, om een optimale interactie met de docent te bereiken. Cursisten zijn erg lovend hierover en ook over de balans in de inhoud van de modulen. En snelle aanmelders vóór 1 januari a.s. pakken nog mooi een korting mee", aldus projectleider FG&S Bert Sleijster.  

Bezoekers zijn welkom op 13 januari v.a. 19.00 uur in het Mediacafe in het Xgebouw (X1.90). Graag van te voren aanmelden bij Bert Sleijster.

Meer info over het cursusaanbod Fundraising Grantmaking & Sponsoring? Zie de website van Windesheim

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close