Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Samuel Visser nieuwe manager fondsenwerving en communicatie World Vision Nederland

2 januari 2016

Per 1 december is Samuel Visser bij World Vision Nederland in dienst getreden als manager fondsenwerving en communicatie.

door Redactie Vf

Samuel Visser werkt al 17 jaar voor goede doelen, waarvan de laatste 9 jaar aan de bureaukant, bij D&DJ communicatie in Montfoort. Samuel (41) is getrouwd, heeft vier kinderen en woont in Woerden. Hij is opgeleid tot journalist en begon zijn loopbaan als verslaggever bij Wegener. Al snel maakte hij de overstap naar de internationale zendingsorganisatie Interserve, waar hij verschillende functies bekleedde op het gebied van PR en fondsenwerving.

Kwetsbare kinderen
Visser ziet ernaar uit om bij World Vision aan de slag te gaan en zijn talenten in te zetten voor kwetsbare kinderen. “Ik zie het vooral als een uitdaging om de organisatie in Nederland op een heldere manier neer te zetten en de verbinding tot stand te brengen met de donateurs en andere relaties.”  

Over World Vision
Het christelijke World Vision is een van de grootste particuliere ontwikkelingsorganisaties ter wereld. De organisatie werkt in bijna 100 landen Jaarlijks bereiken we circa 120 miljoen mensen met noodhulp en duurzame ontwikkeling. Ze helpen kinderen, hun familie en omgeving zonder onderscheid te maken naar geloof, ras of politieke overtuiging.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close