Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Roline de Wilde benoemd tot directeur CBF

22 december 2015

Het bestuur van het CBF heeft Roline de Wilde (50) benoemd tot directeur van het CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving). Roline de Wilde volgt interim-directeur Dedan Schmidt op.

door Redactie Vf

De Wilde is sociaal-geograaf en momenteel regiodirecteur Noord-Holland en Utrecht bij Natuurmonumenten. Daarvoor heeft ze bij Natuurmonumenten o.a. de afdeling projectmanagement opgericht, was ze HR manager en werkzaam als organisatie adviseur bij Alons & Partners.

De Wilde in een eerste reactie op haar benoeming: “Ik hou ervan werkende weg vernieuwingen door te voeren en resultaten te  boeken door mensen, belangen en processen met elkaar te verbinden. Onlangs zijn de hoofdlijnen van een nieuw erkenningsstelsel vastgesteld. Dit heeft grote gevolgen voor de werkwijze van het CBF. Ik kijk ernaar uit om samen met de medewerkers en de stakeholders in het veld hier verder vorm aan te gaan geven.”

De Wilde start op 1 februari met haar werkzaamheden.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close