Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Joost van Lanschot nieuwe voorzitter FIN

16 december 2015

Joost van Lanschot (1955) volgt Rien van Gendt per 1 januari op als voorzitter van FIN, de Vereniging van Fondsen in Nederland.  Van Lanschot is sinds november 2014 lid van het FIN-bestuur.

door Redactie Vf

Van Lanschot is sinds medio 2008 directeur van VSBfonds. Dat fonds kent donaties en studiebeurzen toe aan Nederlandse projecten op de gebieden Mens & Maatschappij en Kunst & Cultuur. VSBfonds behoort met een jaarlijks donatiebudget van circa €28 miljoen tot de grootste FIN-leden.

Daarvoor werkte hij gedurende 26 jaar als partner respectievelijk bestuursvoorzitter bij Stibbe advocaten, zowel in Amsterdam als in Parijs. De nevenfuncties van Van Lanschot betreffen onder meer Air France/KLM, het Utrechts Universiteitsfonds en de Vereniging Rembrandt.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close