Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Goede Doelen Nederland en ABN gaan verder met samenwerking

16 december 2015

Goede Doelen Nederland en ABN AMRO MeesPierson verlengen het strategisch partnership. De private bank en de brancheorganisatie werken sinds de zomer van 2012 samen en verlengen hun samenwerking met tenminste twee jaar. Doel van de samenwerking is het aanbieden van efficiënt betalingsverkeer voor de leden van Goede Doelen Nederland. Daarnaast ondersteunt de bank de brancheorganisatie en haar leden bij strategische vraagstukken en positionering. 

door Redactie Vf

Marianne Verhaar-Strijbos, Directeur Relatiemanagement Instituten en Charitas bij ABN AMRO MeesPierson, ziet het partnership als een belangrijke efficiëntieslag: “De samenwerking met Goede Doelen Nederland zorgt ervoor dat we onze ondersteuning aan goede doelen verder kunnen optimaliseren. Niet alleen op het gebied van betalingsverkeer, maar ook als het gaat om de advisering op andere vraagstukken, zoals duurzaam vermogensbeheer en innovatie. Hierbij zijn de doelstellingen van het goede doel en de activiteiten die nodig zijn om die doelstellingen te behalen leidend. We spelen dus niet alleen een faciliterende, maar ook een adviserende rol.” 

Innovatieve oplossingen
Gosse Bosma, directeur Goede Doelen Nederland, is blij met de voortzetting van de samenwerking: “De brede ondersteuning die ABN AMRO MeesPierson ons en onze leden biedt, is uniek en gaat veel verder dan het faciliteren van betalingsverkeer. De komende periode richten we ons onder andere op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, die onze leden helpen bij het realiseren van hun maatschappelijke doelen. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen als contactloze collecte.”

ABN AMRO MeesPierson Instituten & Charitas
Instituten & Charitas is onderdeel van ABN AMRO MeesPierson, de private bank van ABN AMRO, en richt zich op de grotere maatschappelijke organisaties. De drie primaire focusgroepen zijn fondsenwervende instellingen, vermogensfondsen en religieuze instellingen.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close