Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Johan Cruyff Foundation haalt geld op in de keuken

15 december 2015

Met de jaarrlijke actie ´Koken met een Doel´  wist de Johan Cruyff Foundation dit jaar Totaal €413.600 op te halen.

door Redactie Vf

Tijdens een avondvullendprogramma werd er onder de bezielende leiding van Jonnie en Thérèse Boer van De Librije in Amsterdam gekookt. 14 teams werkten aan 14 kookeilanden aan een eigen opdracht. Bedrijven konden een tafel sponsoren voor hun gasten.

Schoolplein 14
Tijdens de avond stond het project Schoolplein 14 centraal . Schoolplein 14 heeft als doel alle leerlingen uit het regulier en spe ciaal onderwijs uit te dagen en te stimuleren om met elkaar te spelen, te bewegen en te sporten. Op dit moment zijn veel schoolpleinen van basisscholen saai en dagen niet uit om te bewegen. Met Schoolplein creeën we schoolpleinen waar leerlingen structureel meer worden uitgedaagd om tijdens en na schooltijd samen te spelen en te sporten

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close