Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Nieuwjaarsbijeenkomst professionele fondsenwervers 2016

4 december 2015

Op vrijdagmiddag 15 januari 2016 organiseert VFW Vakopleidingen Fondsenwerving in samenwerking met de IF-Academy, Resource Alliance (IFC) en Vakblad Fondsenwerving een Nieuwjaarsbijeenkomst voor  professionele fondsenwervers. De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die actief is in de fondsenwerving, die dus werkzaam is bij een non-profitinstelling, als zzp'er of bij een bureau of dienstverlener.

door Redactie Vf

De Nieuwjaarsbijeenkomst is voor iedereen GRATIS toegankelijk! Onder het genot van een hapje en een drankje is er de gelegenheid om met oude en nieuwe bekenden bij te praten en het glas te heffen op een hopelijk mooi en succesvol 2016. Je kunt je nu al inschrijven voor de bijeenkomst. Vol=Vol! De bijeenkomst is van 13.30 tot 16.00 uur en wordt gehouden in het Gooiland Theater in Hilversum. De locatie is met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Meld je nu aan!

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close