Bijeenkomst EFA bij Goede Doelen Nederland

4 december 2015

Vorige week vond de jaarbijeenkomst van de Europese koepelorganisatie , European Fundraising Association (EFA) plaats. Nederland was dit jaar gastland en de bijeenkomst vond plaats bij Goede Doelen Nederland.

Een andere EFA bijeenkomst
Een andere EFA bijeenkomst

door Redactie Vf

De bijeenkomst werd bijgewoond door 15 buitenlandse collega-organisaties. Op 19 november vond de ledenvergadering plaats. Op 20 november was de zogenaamde Skillshare-bijeenkomst. Deze stond dit keer in het teken van ‘duurzame partnerships’. Michiel de Wilde, directeur van het Erasmus Centre for Strategic Philanthropy en Jaco Booster van Goede Doelen Nederland-partner Enigma leverden een bijdrage aan het programma.

In het komende nummer van Vakblad Fondsenwerving (nummer 8) volgt een verslag van de bijeenkomst.

Close