Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

War Child verbreekt wereldrecord ijslopen

30 november 2015

Hulporganisatie War Child verbrak zaterdagavond het record ijslopen op blote voeten: met zoveel mogelijk mensen op blote voeten duizend meter afleggen op een ijsbaan. De organisatie schat met het opgehaalde bedrag 2000 kinderen in oorlogsgebieden te kunnen redden.

door Redactie Vf

In totaal deden 549 mensen mee aan de recordpoging bij Flevonice in Biddinghuizen. Ter voorbereiding inspireerde Iceman Wim Hof de deelnemers  met een motivatiespeech: laat de miljoenen oorlogskinderen in de wereld niet in de kou staan. Ook gaf hij tips hoe je moest omgaan met de kou.

Bekijk hier de video van de recordpoging

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close