Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Gratis toegankelijke colleges 'Introductie in de Filantropiewetenschap’ aan de VU

23 november 2015

Het Centrum voor Filantropische Studies aan de Vrije Universiteit organiseert twee colleges ‘Introductie in de Filantropiewetenschap’. Ze staan gepland op dinsdag 5 en 12 januari van 19.00-21.00 uur.

door Redactie Vf

In het eerste college wordt een overzicht van Filantropie door de jaren heen gegeven, aangevuld met recente theoretische inzichten. Tijdens het tweede college maakt u kennis met diverse docenten die betrokken zijn bij de opleiding Filantropie. Zij geven een kort overzicht van de onderwerpen die aan de orde komen bij de verschillende cursussen met betrekking uit de opleiding. Tevens is er veel ruimte voor interactie, waarbij onderwerpen kunnen worden ingebracht door de aanwezige cursisten. 

Post Academisch Onderwijs

Wetenschappelijke kennis over filantropie is belangrijker dan ooit. De kennis stelt u in staat om effectiever te werken aan het bereiken van maatschappelijke doelen. Deze kennis is gebundeld in het Post Academische Onderwijs dat wordt verzorgd door het Centrum voor Filantropische Studies aan de Vrije Universiteit.

De cursus Introductie in de Filantropiewetenschap laat u kennis maken met de kennis en werkwijze van het Centrum voor Filantropische Studies. De eerste twee introductiecolleges zijn gratis en vrijblijvend. Ze zijn bedoeld  voor iedereen die werkzaam is als professional in dit vakgebied, of affiniteit heeft met filantropie, die kennis wil maken met de  Filantropiewetenschap.

U kunt zich hier aanmelden voor deze twee gratis bijeenkomsten.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close