Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Erfenisvakdag 2015

23 november 2015

Tijdens de Erfenisvakdag 2015 komen sprekers uit diverse disciplines bijeen om de meest recente ontwikkelingen en inzichten te delen. Ook gaan ze met elkaar in gesprek over de toekomst van schenken en nalaten, onder leiding van dagvoorzitter dr. Ineke Koele.

door Redactie Vf

Het doel van de Erfenisvakdagen is het creëren van een interdisciplinaire community van notarissen, advocaten, bankiers en estate-planners, fiscalisten, mediators, docenten, onderzoekers, rechters en andere professionals die actief zijn op het terrein van schenken en nalaten. 

Steeds vaker willen mensen een blijvende stempel op de wereld nalaten. Dat gaat niet om geld alleen, maar zeker ook om wat dit geld kan betekenen in de wereld (..) Adviseurs vanuit diverse disciplines helpen hun cliënten om keuzes te maken (..) Voor u als professional op het gebied van erven en schenken is dit een kans om met cliënten op een verdiept niveau te kunnen samenwerken. Door de ervaringen van de  adviseurs wordt het steeds duidelijker dat wetgeving op fiscaal en civiel terrein aangepast dient te worden. De politiek zal deze opdracht moeten oppakken.

Kasteel de Vanenburg
De Erfenisvakdag 2015 vindt plaats op woensdag 2 december in Kasteel de Vanenburg in Putten.  U kunt zich hier inschrijven.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close