Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

VakdagFW15: Drie reminders!

18 november 2015

Vakblad Fondsenwerving wil de bezoekers van de Vakdag Fondsenwerving graag nog even attent maken op drie zaken. Win bijvoorbeeld een prachtig reis naar het AFP in Boston.

door Redactie Vf

Gratis boek Online Fondsenwerving 2.0 voor alle bezoekers Vakdag

Alle bezoekers van de Vakdag Fondsenwerving ontvangen bij binnenkomst het gratis boek  (paperback) online fondsenwerving 2.0. Het boek helpt bij het komen tot een strategie voor  online fondsenwerving voor non-profits. Met dank aan Jordan van Bergen van GeefGratis.

Download eerst nog even de Vakblad Fondsenwerving Events App

Zoals je waarschijnlijk al weet kun je dit jaar voor het eerst gebruik maken van de officiële Vakdag App. Heb je die nog niet gedownload? Doe het dan nu gelijk, want je vindt hierin alle informatie (inclusief plattegronden) voor de Vakdag. Je hebt hierover een mail ontvangen op het adres waarmee is ingeschreven.

WIN een geheel verzorgde reis naar het AFP 2016, in Boston USA

Omdat Vakblad Fondsenwerving dit jaar een jubileum viert, namelijk nummer 100 van het Vakblad, hebben we besloten voor de gelegenheid een geheel verzorgde reis (inclusief vliegticket en hotelovernachting) naar het AFP Conference 2016 in Boston weg te geven aan een van de bezoekers van de Vakdag Fondsenwerving 2015! (Spelvoorwaarden van toepassing)

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close