Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Nieuwe campagnevideo Ronald McDonald Kinderfonds

17 november 2015

Onlangs lanceerde Ronald McDonald Kinderfonds de nieuwe campagnevideo Dicht bij je zieke kind. Een campagne voor de Ronald McDonald kinderhuizen.

door Redactie Vf

Het is een mooie en indringende video om bewustzijn te creëren. De korte video is niet gericht op fondsenwerving: de 'ask' beperkt zich tot een oproep om de website te bezoeken. De boodschap luidt dat je er als ouder altijd wil zijn voor je kind, zeker als die op zijn kwetsbaarst is. De Ronald McDonald kinderhuizen zijn er om dat mogelijk te maken.

Zo zijn mama of papa altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapen gaan.

Een ziek kind kán niet zonder zijn ouders. Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn. En als het een handicap heeft, wil je dat het zoveel mogelijk dezelfde dingen kan doen als zijn of haar leeftijdgenootjes. Al ruim dertig jaar helpt het Ronald McDonald Kinderfonds zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland - See more at:

https://www.kinderfonds.nl/wat-we-doen#sthash.XAIovBfN.dpufEen

ziek kind kán niet zonder zijn ouders. Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn. En als het een handicap heeft, wil je dat het zoveel mogelijk dezelfde dingen kan doen als zijn of haar leeftijdgenootjes. Al ruim dertig jaar helpt het Ronald McDonald Kinderfonds zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland - See more at:

https://www.kinderfonds.nl/wat-we-doen#sthash.XAIovBfN.dpuf

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close