Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

VakdagFW15: Suzanne Cole Nowers - Learn from the biggest mistakes!

16 november 2015

Waarom zou je fouten maken, die al eens eerder zijn gemaakt? Leer van Suzanne Cole Nowers hoe het niet moet!

door Redactie Vf

Van fouten valt heel veel te leren en dat doen we veel te weinig. Suzanne Cole Nowers neemt je in deze keynote - die tweemaal staat geprogrammeerd - mee op een internationale reis langs fouten die in het recente verleden zijn gemaakt. Situaties waarin het goed misging met direct marketing en strategieën waarin iedereen op voorhand veel vertrouwen had, maar die toch niets opleverden. In deze sessie leer je hoe schijnbaar goede ideeën helemaal de mist ingingen, niet zelden omdat er een kleinigheidje over het hoofd was gezien. Zorg dat je erbij bent en maak die fouten zelf niet.

Deze sessie wordt in het Engels gehouden.

Meld je hier aan voor de Vakdag Fondsenwerving - donderdag 19 november in Rotterdam!

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close