Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

VakdagFW15: Nieuwe standhouders!

16 november 2015

Na de officiële sluitingstermijn kwamen er nog twee standhouders bij op de Vakdag Fondsenwerving. StepOrgange en JoinAll. Ze zijn niet opgenomen in de toen al gedrukte VakdagSpecial, maar worden uiteraard wel in de app en het programma op de website van de Vakdag vermeld.

door Redactie Vf

StepOrange
StepOrgange (standnummer 60) is een social enterprise met als doel donaties zo kostenefficiënt mogelijk van donateur naar project te brengen. Daarom hebben StepOrange en Salesforce.org Converse ontwikkeld. Converse verrijkt Salesforce CRM met een intelligente betaal- en incassomodule.

JoinAll
JoinAll (standnummer 76) helpt nonprofits meer inkomsten te genereren door ontwikkeling van digitale tools voor kom-in-actieplatformen, event fundraising, crowdfunding en onlinedoneren. JoinAll is marktleider in Nederland, België en Frankrijk, met 200 gebruikers waaronder Alphe d'HuZes, Hartstichting, KWF en Oxfam.

Meld je hier aan voor de Vakdag Fondsenwerving - donderdag 19 november in Rotterdam.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close